Seleccionar página

100% PLANT BASED RESTAURANT & BAR

About Us
Sobre nosotros

Barceloneta Sangria Bar is an original place situated just few steps away from the beach! We are a 100% Plant Based Restaurant Bar and we offer delicious vegan food and drinks. Specialty of the house: a large variety of Sangrias (our own recipes also non-alcoholic), a unique selection of local wine and vegan tapas and paella. Then, get seduced by our selection of cruelty-free desserts!

Barceloneta Sangria Bar es un lugar original situado a pocos pasos de la playa. Somos un restaurante 100% Plant Based y preparamos nuestras deliciosas comidas y bebidas veganas. Especialidad de la casa: una gran variedad de Sangrías (nuestras propias recetas también en versión sin alcohol) una selección única de vino local, tapas y paellas veganas. Déjate seducir también por nuestra selección de postres y helados veganos.

Meet the owner

Roberto Didonè

I landed in Barcelona almost two decades ago and fell in love with the city’s charm and the view of the mediterranean sea. In 2015, I opened my own bar close to the beach of Barceloneta, the historic fisherman “barrio” of the old town. I set up a vegan tapas bar, inspired by traditional Spanish flavors. Being passionate about good wine, I started developing my own recipes of the traditional Spanish cocktail Sangria. With my knowledge and experience, I paired different varieties of wine with proper spices and fruits to bring out the best in each drink. Now, I serve my customers many different Sangria recipes including classic red, rose, sparkling wine and even some non-alcoholic versions.

Conozca al dueño

Roberto Didonè

Llegué en Barcelona hace casi dos décadas y me enamoré del encanto de la ciudad y de la vista al mar mediterráneo.  En 2015, abrí mi propio bar cerca de la playa de la Barceloneta, el histórico barrio de pescadores del casco antiguo.  Monté un bar de tapas veganas, inspirado en los sabores tradicionales españoles.  Apasionado del buen vino, comencé a desarrollar mis propias recetas del cóctel español por excelencia, la Sangría.  Con mi conocimiento y experiencia, combiné diferentes variedades de vino con las especias y frutas adecuadas para sacar lo mejor de cada bebida.  Ahora, sirvo a mis clientes muchas recetas diferentes de sangría, que incluyen las de vino tinto, rosados, cava e incluso unas versiones sin alcohol.
Meet the owner

Meet the owner

ROBERTO DIDONÈ

I landed in Barcelona almost two decades ago and fell in love with the city’s charm and the view of the mediterranean sea. In 2015, I opened my own bar close to the beach of Barceloneta, the historic fisherman “barrio” of the old town. I set up a vegan tapas bar, inspired by traditional Spanish flavors. Being passionate about good wine, I started developing my own recipes of the traditional Spanish cocktail Sangria. With my knowledge and experience, I paired different varieties of wine with proper spices and fruits to bring out the best in each drink. Now, I serve my loyal customers 12 different Sangria recipes including red, rose, sparkling wine and even a non-alcoholic version.

Conozca al dueño

Roberto Didonè

Llegué en Barcelona hace casi dos décadas y me enamoré del encanto de la ciudad y de la vista al mar mediterráneo.  En 2015, abrí mi propio bar cerca de la playa de la Barceloneta, el histórico barrio de pescadores del casco antiguo.  Monté un bar de tapas veganas, inspirado en los sabores tradicionales españoles.  Apasionado del buen vino, comencé a desarrollar mis propias recetas del cóctel español por excelencia, la Sangría.  Con mi conocimiento y experiencia, combiné diferentes variedades de vino con las especias y frutas adecuadas para sacar lo mejor de cada bebida.  Ahora, sirvo a mis clientes muchas recetas diferentes de sangría, que incluyen las de vino tinto, rosados, cava e incluso unas versiones sin alcohol.